Z oblakov rovno pod zem

26.07.2015 00:53
 

OZ S úsmevom na cestách - Poďte s nami do Čachtíc, alebo " Po stopách krvavej grófky"

Nie je nič horšie ako nuda cez prázdniny. Je však viac ako isté, že s nami vás nuda rozhodne neprepadne.                  
 Po dvojdňovom turistickom výlete do oblakov,  totiž chystáme ďalšie dobrodružstvo. Tentokrát to ale nebude v oblakoch, ale hlboko pod zemou. 
Srdečne teda pozývame všetkých Nebojsov, detí i dospelých, na dobrodružný výlet do tajomstvami opradeného čachtického podzemia. Nuž, kto má odvahy na rozdávanie,  a nebojí sa tmy, strašidiel, duchov, či iných potvor,  o ktoré v podzemí nikdy nie je núdza, nech sa s nami vyberie po stopách krvavej grófky Alžbety Báthoryovej.
  No, a teraz to najdôležitejšie, informácie o tom, kedy to bude.  Táto nezvyčajná cesta za tajomstvami našej histórie nás čaká už  túto sobotu -  25.7.2015.
Cestovať sa bude vlakom, aby naše deti mohli cestovať opäť bezplatne. Stretnutie všetkých dobrodruhov bude ráno o 6,15 na vlakovej stanici v Prievidzi. Odtiaľ sa pôjde spoločne vlakom s dvomi prestupmi až do Čachtíc. Po návšteve Čachtíc -  čachtického múzea i čachtického podzemia sa tí zdatnejší vyberú aj na čachtický hrad. Odchod z Čachtíc bude spoločný,  opäť vlakom o 14,44 hod.. Predpokladaný príchod domov do Prievidze je o 17, 50 hod. na vlakovú stanicu rýchlikom Remata.
Vašu účasť na podujatí treba nahlásiť do piatku 24.7. 2015 kontaktným mailom priamo na mailovej adrese nášho OZ: susmevompd@azet.sk.  Tešíme sa na všetkých. Neseďte doma, poďte sa s nami báť do Čachtíc.
OZ S úsmevom