Thomas Puskailer má nielen veľký úsmev, ale jednoznačne aj veľké srdce

01.07.2016 22:27

                                                         

 

 

 

     My sme o tom samozrejme vedeli už dávno, keďže Thomasa poznáme, ale   v sobotu, 28.5.2016, o tom opäť presvedčil  nielen nás, ale všetkých, ktorí  prišli na jeho koncert v Art Point Cafe v Prievidzi. Ľudí síce nebolo na koncerte veľa, ale tí, čo prišli, určite neoľutovali.  Bolo to totiž celé,  od začiatku až po koniec,  jednoducho „wow“.  A to nepíšeme preto, že Thomas je náš kamarát, ale preto, že to tak jednoducho je.

Možno to bolo aj preto, že koncert nebol len o speve, ktorý bol samozrejme ako vždy, u Thomasa vysoko profesionálny, ale aj o rozprávaní, privátnych zážitkoch, rodine, čo všetkých milo prekvapilo a koncertný večer dostal akýsi iný,  ľudský rozmer. Keďže podujatie sa uskutočnilo priamo v kaviarni Starého kina,  malé pódium bolo rovno medzi stolíkmi so sviečkami,  ktoré celému večeru dodali akýsi  rodinný ráz. Všetci sa razom ocitli  v Thomasovej obývačke,  kde  on ako dobrý hostiteľ ponúkal jednu hudobnú lahôdku za druhou, ktorú prekladal gitarista Andrej úžasnými gitarovými sólami.  Potlesk, ktorým prítomní naozaj nešetrili, bol úplne  zaslúžený. Počas prestávky si Thomas našiel čas aj na svojich fanúšikov. Nebránil sa osobným kontaktom, foteniu, či podpisovaniu albumov, čomu sa tešili najmä naše deti. Najviac samozrejme naša Zuzka, Thomasova veľká, ak nie úplne, najväčšia  fanúšička. Po tej pesničke s ružou, sa Zuzke ani nemožno čudovať.  Bolo to nielen nečakané, ale i neskutočne milé.  Nielen Zuzka, ale i celé OZ S úsmevom bolo viac ako dojaté.  Thomas nás nielen prekvapil, ale úplne dostal, a nás teda len tak niečo neprekvapí. V tom momente sme ľutovali, že tam s nami nie je celé naše občianske združenie, naši členovia a kamaráti z iných miest po Slovensku, lebo tieto momenty sú tie, pre ktoré to robíme. Určite to nabudúce bude inak, pretože pekné chvíle v živote treba násobiť, aby tá radosť bola, čo najväčšia.

Škoda, že všetko má svoj koniec, a tak sa skončil aj koncert nášho kamaráta Thomasa. Veríme však, že sme sa v tento rok nevideli naposledy, a tie príjemné chvíle ešte zopakujeme, možno aj s Vami. No,  a že bolo naozaj výborne, svedčia aj naše foto zábery z koncertu, ktoré vám ponúkame. Pekné dni priatelia.  A nezabudnite na úsmev. Vaše OZ S úsmevom