Stretnutie na konci sveta

24.07.2015 18:18

V dňoch 22.7. 2015 - 24.7.2015 sa uskutočnilo vzácne pracovné stretnutie na Novej Bani, kde sme hľadali nové možnosti spolupráce s úmyslom obohatiť činnosť nášho občianskeho združenia tak, aby ponuka podujatí nášho OZ,  bola pre ľudí v našom priestore čo najpestrejšia. Nie je to vždy jednoduché, o to viac nás teší, že sme pre spoluprácu získali dobrého človeka, ktorému napriek svojim problémom, osud iných nebol nikdy ľahostajný.

Môžeme Vám teda s radosťou oznámiť, že  od 24.7. 2015 spolupracujeme s Mgr. Dankou Poduškovou, ktorá sa zaoberá rôznymi technikami alternatívnej liečby ako je théta terapia, gemmoterapia, fytoterapia, relaxačnými technikami a jógovými terapeutickými cvičeniami.  Ovláda aj rôzne formy ergoterapie ako tkanie, maľovanie na sklo ai., ktoré dokáže primerane prezentovať individuálne i skupinovo  aj ťažko zdravotne postihnutým klientom tak, aby im život prinášal radosť.

Zatiaľ sú naše spoločné podujatia len v rovine plánov, ale veríme, že skoro sa stanú realitou a prinesú osoh mnohým. Najbližšie ( september-október) plánujeme malý kurz jógového cvičenia pre ozdravenie tela, ktorý by mal byť určený len malej skupine  - asi 5-6 osôb. V prípade záujmu nás teda kontaktujte, čo najskôr.