Nový rok sme začali poriadnym adrenalínom.....

23.02.2019 23:37

..aspoň tak sa nám javila sobotná pohotovostná akcia, neskoro v noci, v Žiari nad Hronom, ktorú pre nás pripravila, veríme, že nechtiac, jedna z našich obľúbených členiek. V piatok, 4.1. 2019, sme ju na obed odprevadili na cestu do sveta ( vravela, že navždy) a v sobotu, 5.1. 2019 večer, sme ju už ratovali v nemocnici v Žiari nad Hronom. Našťastie všetko dobre skončilo a my máme len o jeden zážitok navyše. Samozrejme, bola to pomerne náročná akcia vo veľmi nepriaznivom počasí, ktorá overila viaceré záchranné systémy, vrátane nášho združenia. Dôležité je, že to všetci zainteresovaní nakoniec zvládli, a tak môžeme dnes všetkým vysloviť obrovské ďakujem. 

Ďakujeme všetkým, ktorí si v ten deň neplnili len svoje pracovné povinnosti, ale predovšetkým sa zachovali ako ľudia. Bolo ich viac, my spomenieme aspoň dvoch lekárov z nemocnice v Žiari nad Hronom, kde sa výlet "navždy" po dvoch dňoch nakoniec skončil. 
Jedná sa o pani doktorku z interného oddelenia MUDr. Annu Rosenbergovú a pána doktora z urgentného príjmu z nemocnice v Žiari MUDr. Jána Rejka. Nech im ten ľudský prístup dlho vydrží, lebo úsmev na tvári lekára je často viac ako drahá terapia. Ďakujeme a prajeme veľa úsmevov nielen do ich životov, ale i na tvárach ich pacientov.
Život S úsmevom je ..... niekedy naozaj plný dobrodružných situácií. pekný večer praje všetkým OZ S úsmevom