Naša cena " Anjel roka 2015" je už doma

19.01.2016 20:47

Mimoriadna cena roka OZ S úsmevom " Anjel roka 2015" , ktorú sme sa rozhodli udeľovať raz ročne za výnimočnú podporu nášho združenia, celoročnú pomoc pri zabezpečení činnosti a ľudský prínos, bola vo štvrtok 7.1.2016 slávnostne odovzdaná. 
Výkonný výbor nášho združenia, ktorý v decembri rozhodoval o jej udelení, nemal ťažkú robotu Prítomní sa jednohlasne zhodli, že historicky prvou zaslúžilou majiteľkou ceny sa stane naša podporovateľka, pomocníčka a od včera, už aj členka občianskeho združenia S úsmevom, naša Anička.
Je to výnimočný človek, ktorý nám pomáhal od začiatku našej činnosti, čo nebolo vždy jednoduché. Jej charizmatický duch a nevyčerpateľná energia bola a je hnacím motorom pre všetkých členov združenia, a jej prítomnosť na našich akciách je vždy ich ozdobou. 
Odovzdávanie ceny bolo utajené do poslednej minúty, takže jej držiteľka zažila pri jej odovzdávaní obrovské prekvapenie. Veríme však, že príjemné, lebo aj keď ona mala pocit, že neurobila pre nás nič výnimočné, my vieme, že jej stopa je v našom združení hlboko zapísaná. Niet pochýb, cena roka je určite v správnych rukách.
Takže Aničke srdečne blahoželáme a zároveň ju vítame, spolu s ďalšími novými členmi, v našom občianskom združení. Veríme, že budú pre našu činnosť prínosom a naopak oni u nás zažijú veľa krásnych neopakovateľných momentov s úsmevom nielen na perách, ale aj v srdiečku. 
Život s úsmevom je naozaj krásny. Vaše OZ S úsmevom.