Obzretie za minulým rokom 2018 - vianočná lotéria

23.02.2019 23:41

.....mala nečakaný úspech, pretože v rámci nej sme obdržali neuveriteľných 159 písaných alebo kreslených listov, za ktoré všetkým malým i veľkým deťom moc ďakujeme. Hneď na začiatku treba povedať, že všetky boli nádherné, všetky sa nám páčili a nebyť toho, že sme to od začiatku brali ako súťaž, ktorá by mala mať jedného víťaza, tak by sme asi plnili úplne všetky vianočné priania, ktoré sa v nich skrývali. 

S ťažkým srdcom sme s pomocou našich detí na našich Vianociach vylosovali jedného hlavného víťaza. Stala sa ním Majka z Prievidze, v ktorej vianočnom liste sme našli skromnú túžbu mať mačičkovský kalendár. Keď sme prianie splnili, vybrali sme ešte na vianočnom zasadnutí dospelákov dva listy, jeden s najkrajšou kresbou, ktorý sme dostali od Tomáška z Topoľčian a jeden s najkrajším obsahom, ktorý napísal Kiko z Bardejova. Veríme, že sme všetky vylosované deti prekvapili a zároveň potešili aspoň tak, ako sme sa pri plnení ich vianočných želaní tešili my.
Keďže akcia sa vydarila, veríme, že sme opäť založili jednu novú, veľmi milú, vianočnú tradíciu. Žite S úsmevom priatelia.