Je nám to ľúto, ale našu cenu "Anjel S úsmevom 2020", toho roku neodovzdáme....

27.03.2021 22:19

Na Anjela sa oplatí čakať.....

Je nám to ľúto, ale našu cenu "Anjel S úsmevom 2020", toho roku neodovzdáme.... a to aj napriek tomu, že sme veľmi chceli.   Vzhľadom k náročnej pandemickej situácii okolo covid-19, ktorá doslova zastavila život nielen v našom združení, ale i v celej spoločnosti, vybrať vhodných nominantov na "Anjela" bolo náročné.  Keďže počas celého roka 2020 sme celú našu činnosť utlmili, zostali len zbierky, hmotná a poradenská pomoc našim klientom, kamarátom a ľuďom v núdzi, vybrali sme Anjela z radov ľudí, ktorí nám pomáhajú pomáhať dlhodobo.

Svojim výberom sme sa chceli odvďačiť človeku, ktorý nám nezištne pomáha rozvážať zbierky po celom Slovensku už roky, pričom nikdy nehľadel na počasie, čas, či osobné záujmy.  Jeho veľká skromnosť mu však nedovolila cenu prijať, nakoľko podľa jeho slov, neurobil pre nás zatiaľ dostatočne veľa, aby si cenu zaslúžil. 

Vidíme to síce inak, ale rozhodnutie nášho nominanta rešpektujeme a našu cenu "Anjel S úsmevom 2020"  toho roku neodovzdáme.

Nehľadáme totiž držiteľa ceny, ale "Anjela", a na toho sa predsa oplatí počkať.

Ďakujeme všetkým, ktorí za nášho nominanta hlasovali. verte, nebolo to zbytočné. Vážime si, že aj v týchto ťažkých časoch stojíte pri nás.